fbpx

Eerste uitbreiding van Diablo IV gelekt

Diablo IV

Hoewel Blizzard Entertainment nog volop inzet op de hoofdgame van Diablo IV met verschillende seizoenen, werkt de uitgever ook aan de eerste uitbreiding. Via een datamine werden zelfs sporen van de expansie ontdekt in de laatste versie van de game.

Volgens YouTuber YbuBaKa zou de demon Mephisto een centrale rol spelen in de uitbreiding, die ‘Lord of Hatred’ als naam draagt. Wie Diablo IV gespeeld heeft, weet dat Mephisto ook een belangrijke rol had in de hoofdgame. Verrassend genoeg brengt de nieuwe uitbreiding je naar de Kurast regio van Diablo 2.


Zoals uitbreidingen van vorige games, brengt ook Lord of Hatred een nieuwe klasse met zich mee. Zo kunnen spelers kiezen voor ‘Spiritborn’, die een Glaive als wapen hanteert. De klasse introduceert vaardigheden die energie manipuleren van zowel de natuur als het dodenrijk. Een beetje zoals de bestaande druïde dus, met een ietwat andere focus.

Verder introduceert de uitbreiding Raids en een ‘Mercenary systeem’, al zijn van beide functies geen details bekend. Alles uit de datamine werd trouwens samengevat door gebruiker Strakt van ResetEra. Neem gerust een kijkje.

Een reactie achterlaten