fbpx

Verzameleditie South Park-game bevat pratende wc-rolhouder

South park collectors edition toilet

Uitgever THQ Nordic heeft naast een releasedatum van South Park: Snow Day! ook de verzameleditie onthuld. En die bevat enkele aparte collectors items. Zoals een pratende wc-rolhouder in de vorm van Eric Cartman.

Dat de vuilbekkende Cartman opnieuw als Grand Wizard de show zal stelen als in de nieuwe South Park-game blijkt uit de Collector’s Edition die THQ Nordic onthulde. Check vooral de video hieronder voor het wel erg unieke verzamelobject.


Naast een fysiek exemplaar van de game bevat de verzameleditie de soundtrack, een wintermuts geïnspireerd op de toverhoed van de Grand Wizard, een sneeuwbol met de tovenaar en zes magische tarotkaarten.

O ja, en niet te vergeten: een wc-rolhouder in de vorm van een boos kijkende Cartman. Als klap op de vuurpijl geeft Cartman je ook nog eens commentaar telkens je een velletje toiletpapier neemt. “Dude, at least flush the toilet!”

Een geniaal collector’s item, al hangt er ook een stevig prijskaartje aan vast. De verzameleditie kost 219,99 euro en is enkel te bestellen via de webshop van THQ Nordic.

South Park: Snow Day! verschijnt op 26 maart.

south park snow day collectors edition

Een reactie achterlaten