fbpx

Vermiste Belgische YouTuber Kastiop dood teruggevonden

Kastiop dood teruggevonden

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kacper ‘Kastiop’ Przybylski is afgelopen weekend gevonden in Nederland. De vlogger uit Hasselt, slechts 22 jaar oud, was al sinds 23 oktober vermist. Zowel de federale politie als Child Focus lanceerden meteen een oproep omdat het over een onrustwekkende verdwijning ging. De YouTuber zou zich volgens zijn vrienden al even niet goed meer in zijn vel voelen.

Na enkele zoekacties waren het uiteindelijk twee vissers die het lichaam van Przybylski zaterdagmorgen opmerkten in Julianakanaal in Nederland, nabij het dorp Stein. De dag voordien, op vrijdag, werd ook zijn Mercedes al in het dorp aangetroffen.


Het Limburgse Parket bevestigde dat er geen kwaad opzet in het spel was. Alles lijkt erop te wijzen dat Przybylski zelf uit het leven is gestapt. Volgens de onderzoekers kampte de jongeman al een tijdje met mentale problemen. Met 295.000 abonnees was Kastiop één van de bekendste Vlaamse YouTubers. Zijn laatste video dateert van 10 oktober, zo’n twee weken voor hij verdween.

Wij wensen de familie, vrienden en fans van Kastiop in ieder geval sterkte toe. Het is onwaarschijnlijk zwaar om iemand te verliezen, zeker wanneer de persoon nog zo jong is.

Zit jij zelf ook met donkere gedachten, maar kan je ze nergens kwijt? Neem dan zeker contact op met het nummer 1813 van de zelfmoordlijn, waar altijd iemand voor je klaarstaat.

Een reactie achterlaten