fbpx

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt komt nog dit jaar naar PS5

Ontwikkelaar Sharkmob heeft aangekondigd dat de third-person battle royale game Vampire: The Masquerade – Bloodhunt nog dit jaar zal verschijnen op PS5. De game wordt free-to-play en zal volgens de studio geen pay-to-win mechanismen bevatten.

In de game kan je kiezen uit verschillende klasses, om daarna deel te nemen aan een duistere oorlog in de nachtelijke straten van Praag. Als speler moet je zien te overleven in confrontaties met andere spelers, maar ook met npc’s. Om je kansen te vergroten, zal je slim gebruik moeten maken van wapens, vaardigheden en meer om de laatst overgebleven vampier te zijn.


Hierboven vind je alvast een eerste trailer van de PS5-versie. De game verscheen vorige week in early acces voor pc, maar ontving gemengde reacties op Steam.

Uit dezelfde reeks wachten we nog steeds op Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. De actie-RPG stond gepland voor release dit jaar, maar is na tal van interne herstructureringen en het ontslag van de volledige studio vermist. Hopelijk loopt het met deze Bloodhunt niet zo’n vaart niet.

Een reactie achterlaten