fbpx

Ubisoft wil piratengame Skull & Bones opnieuw onthullen in juli

Ubisoft maakt zich op om eindelijk piratengame Skull & Bones een tweede leven in te blazen. Volgens insider Tom Henderson wil de uitgever de game volgende week opnieuw onthullen. Tijd om te zien of het schip nog wind in de zeilen krijgt? Of is het gedoemd om naar de haaienkelder te zinken?

Bronnen van Henderson beweren dat Ubisoft een livestream met trailers, gameplay en meer zal organiseren in de week van 4 juli. De stream zal de vernieuwde piratenschuit inhuldigen en de platformen voor release bevestigen. Dankzij de rating in Brazilië raakte natuurlijk al bekend dat de game zou verschijnen voor PS5, Xbox Series X/S, Stadia en pc.


Of Ubisoft van plan is om buiten Skull & Bones nog meerdere games te tonen, is niet bekend. Toch hopen wij dat de uitzending ietwat zal lijken op een Ubisoft Direct, zodat we ook wat meer info krijgen van Avatar: Frontiers of Pandora.

De laatste keer dat Skull & Bones opdook, was vanwege een gelekte gameplayvideo van 5 minuten. Helaas is de video nergens meer te bespeuren, maar het moet gezegd dat de game er best cool uitzag.

In de piratengame start je als underdog in de Indische Oceaan. Aan jou om een naam voor je jezelf te maken en uit te groeien tot een van de bekendste zeerovers in de regio.

Een reactie achterlaten