fbpx

Ruim 5 minuten gameplay gelekt van Skull & Bones

skull bones

Na ettelijke jaren in ontwikkeling is er eindelijk nieuwe footage opgedoken van Ubisofts piratengame Skull & Bones. De video is afkomstig van een alphatest en biedt een uitgebreide kijk op de gameplay van het spel.

Gezien de video eigenlijk dient als een tutorial intro, loodst-ie je doorheen alle activiteiten in de Indische Oceaan. Zo start je als underdog, die gaandeweg een naam voor zichzelf maakt via allerlei missies. Hoe beter je reputatie, hoe beter de missies die je krijgt voorgeschoteld. En met de inkomsten van die opdrachten kan je natuurlijk nieuwe schepen en uitrusting kopen.


Cool is dat de crew een actieve rol speelt in Skull & Bones. Zo zal de moraal van de crew afnemen als je weinig succes hebt. Vooral na verloren zeeslagen neemt het humeur van je matrozen een flinke domper. Uit je doppen kijken is dan de boodschap, want een crew die niet blij is, start gemakkelijker een muiterij.

Eerlijk gezegd ziet Skull & Bones er beter uit dan verwacht. Ubisoft bevestigde ondertussen dat er footage is gelekt en maakt zich klaar voor een officiële onthulling.

Een reactie achterlaten