fbpx

Ubisoft heeft meer ideeën voor Basim uit Assassin’s Creed Mirage

AC Mirage

Ontwikkelaars bij Ubisoft hebben bekendgemaakt dat ze meer ideeën hebben voor Basim uit Assassin’s Creed Valhalla en de spin-off Assassin’s Creed Mirage. Of we een uitbreiding krijgen voor Assassin’s Creed Mirage? Neen, want volgers de makers was dat een standalone avontuur.

Het nieuws kwam aan het licht tijdens een Ask Me Anything op Reddit, waar verschillende medewerkers van Ubisoft vragen hebben beantwoord over Assassin’s Creed Mirage en de toekomst van de Assassin reeks.


Creative Director Stephane Boudon liet weten dat hij bijzonder tevreden was over de lovende reacties op Mirage. Hij verklaarde dat de game altijd als een standalone ervaring gepland was zonder DLC. Al gaf de Boudon toe dat er veel ideeën zijn om het verhaal van Basim uit te breiden. Die ideeën zullen echter niet verschijnen als dlc voor Mirage.

In welke vorm Basim in de toekomst nog opduikt, is voorlopig niet duidelijk. Krijgen we een Assassin’s Creed Mirage 2? Of een cameo van het personage in een andere game?

Eén gebruiker vroeg verder nog of er niet-dodelijke takedowns worden toegevoegd aan Mirage in de toekomst. Boudon ontkende dat, al gaf hij toe dat het een optie kon zijn in toekomstige games.

Momenteel werkt Ubisoft nog aan Assassin’s Creed Red en Assassin’s Creed Hexe, die allebei verschijnen via het nieuwe Infinity platform voor de reeks.

Een reactie achterlaten