fbpx

Ubisoft heeft Assassin’s Creed Mirage officieel aangekondigd

AC Mirage

Na de gelekte artwork en de vele geruchten, heeft Ubisoft Assassin’s Creed Mirage dan maar officieel aangekondigd. Meer details over de nieuwe Assassin’s Creed-game geeft de uitgever niet. Al krijgen we wel een nieuwe concept art, die je hierboven kan zien.

Ubisoft geeft ook nog mee dat de onthulling plaatsvindt tijdens de Ubisoft Forward op 10 september. Allicht wordt dat een bevestiging van alle bekende details.


Zo zou Assassin’s Creed Mirage zich afspelen in Bagdad en kruipen spelers in de huid van Basim, bekend van Assassin’s Creed Valhalla. De game keert terug naar zijn stealthy roots en dus mag je vijanden opsporen en geruisloos je verborgen mes tussen hun ribben planten.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Gisteren dook op de Ubisoft Store plots de eerste promo-artwork op van de game. Op de artwork zien we een Assassin gewapend met zijn verborgen mes en zwaard in de aanslag.

Hopelijk krijgen we op 10 september ook bevestiging van de season pass, want die zou de game uitbreiden naar Constantinopel. En bovendien zou de season pass een remake van de allereerste Assassin’s Creed bevatten. Waar of niet? Volgende week weten we meer…

Laat een reactie achter