fbpx

‘Ubisoft bereidt uitgebreide nieuwe showcase voor’

Ubisoft showcase

Ubisoft is druk in de weer met een uitgebreide showcase met zo’n 20-tal titels. Niet alleen de vernieuwde piratengame Skull & Bones, Avatar en de nieuwe Splinter Cell zouden getoond worden, ook een gloednieuwe Prince of Persia-game en een vervolg op Immortals: Fenyx Rising.

Het gerucht werd gedeeld door bekende insider Tom Henderson. De Amerikaanse journalist kreeg van zijn bronnen te horen dat Ubisoft werkt aan tweede Prince of Persia game. Bovenop die reeds aangekondigde remake van The Sands of Time dus.


Opvallend: het zou niet gaan om een volledige 3D-game. Zo zegt Henderson dat het project geïnspireerd is door de bekende 2D adventuregame Ori. Met 2.5D graphics zoals Assassin’s Creed Chronicles dus. Verdere details zijn onbekend, al is er wel hoop voor een nabije onthulling.

Daarnaast beweert Henderson dat ook een sequel van Immortals: Fenyx Rising in ontwikkeling is. De game bevindt zich momenteel in pre-productie (vooral dus nog concept design) en zou in handen zijn van Ubisoft Quebec. Die studio werkt momenteel ook aan een nieuwe Assassin’s Creed game.

Tijdens de showcase zal de uitgever ook meer tonen van Avatar: Frontiers of Pandora, The Division Heartland, Ghost Recon Frontline, Assassin’s Creed Infinity, XDefiant, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Roller Champions, Beyond Good & Evil 2 en zelfs Splinter Cell remake.

Al wordt er vermoedelijk ook gewerkt aan The Crew 3 en Assassin’s Creed Rift, de spin-off van Valhalla met Basim in de hoofdrol. Wordt dus een behoorlijke showcase. Waarschijnlijk zullen we nog moeten wachten tot E3 voor we daar iets van zien.

Een reactie achterlaten