fbpx

Tyr keert terug in de toekomst van God of War

Schermafbeelding 2023 03 28 om 00.45.04

God of War Ragnarök mag dan het einde zijn van de Noorse God of War saga, de game betekent niet het einde van het personage Tyr. Althans als we diens stemacteur Ben Prendergast mogen geloven.

De acteur was te gast op een PAX East panel dat terugblikte op God of War Ragnarök. Tijdens een bepaalde discussie had Prendergast het over zijn rol als Tyr en vermeldde hij verrassend genoeg dat het personage terugkeert. Volgens de website Shark Games zei hij letterlijk ‘dat dit nog niet het laatste is van Tyr dat we gezien hebben’.


Heeft Sony een nieuwe God of War of uitbreiding in gedachten? Of heeft de acteur het over de God of War tv-serie die gemaakt wordt door  PlayStation Productions en Amazon Studios? Amazon gaf in december al groen licht voor seizoen 1 van de reeks.

De tv-serie zou het verhaal van de game uit 2018 volgen. En daarin wordt Tyr reeds vermeld via Tyr’s Vault, een kluis met allerlei schatten die de Noorse oorlogsgod verzameld zou hebben tijdens zijn reis naar andere rijken.

Krijgen we meer van Tyrs omzwervingen te zien in de tv-serie? Of zou Prendergast toch verwijzen naar een spin-off game met Atreus, waarin ook Tyr een rol speelt? Het einde van God of War Ragnarök houdt in ieder geval alle wegen open.

Een reactie achterlaten