fbpx

Topman bij Oculus VR in de boeien geslagen

Verrassend nieuws vanuit het hoofdkwartier van Facebook. Dov Katz, hoofd van Computer Vision bij Oculus VR, is namelijk gearresteerd voor seksuele betrekkingen met minderjarigen. De man wilde via internet een meisje van slechts 15 jaar oud 350 dollar betalen voor onbeschermde seks.

Volgens het proces-verbaal ging het niet werkelijk om een meisje van 15 jaar, maar een undercover agent. Katz werd betrapt en meteen opgepakt, al werd de man na een borg van 125.000 dollar alweer vrijgelaten.


Uit het arrestatiebevel bleek verder nog dat Katz ‘het meisje’ leerde kennen op een online dating site, waar hij haar vroeg om hem een ‘girlfriend-experience’ te bezorgen. Daarnaast stelde hij haar een paar hitsige vragen die we hier niet gaan beschrijven. Kortom: een ziek ventje…

De undercover agent sprak met Katz af aan een hotel, waar hij gearresteerd werd met 600 dollar op zak. Katz was dus wel degelijk uit op een partijtje seks met een minderjarige, tegen betaling. De man biechtte zijn gsm-nummer op aan de politie en die kwam overeen met het nummer dat contact had met de undercover agent.

Facebook moet nog reageren op de situatie, al zit het er dik in dat Katz alleen nog naar zijn werk mag om zijn ontslagbrief op te halen.

Een reactie achterlaten