fbpx

The Quarry krijgt grote multiplayer update

The Quarry multiplayer

Heb je The Quarry ondertussen al uitgespeeld? Meermaals? Misschien toch nog even de game heropstarten, want ontwikkelaar Supermassive Games heeft een nieuwe update voor de horrorgame gedropt en die voegt een online multiplayer toe.

In de online multiplayer kan één speler tot zeven andere online spelers uitnodigen om samen de horror te ondergaan. De online spelers kunnen de game echter niet helemaal meespelen. Ze krijgen enkel een stem bij belangrijke keuzes. En naar goede democratische gewoonte wordt de keuze gemaakte met de meeste stemmen. Kan nog interessant worden, al gokken wij dat veel personages het loodje zullen leggen in dat geval.


Natuurlijk bestaat de local co-op ook nog steeds, al was die reeds beschikbaar sinds de launch. Daarbij worden de personages willekeurig verdeeld over twee of meerdere spelers. En krijg je gewoon de controller in handen als jouw personage aan de beurt is.

Verder zijn er nog extra toevoegingen aan de ‘Bizarre yet Bonafide’ podcast uit de hoofdgame, die dankzij de update volledige te bekijken is. En ten slotte voegt de update ook nog de mogelijkheid toe om extra character outfits te kopen. Die vind je in de PlayStation Store.

Wij vonden The Quarry alvast een meer dan waardige opvolger van Until Dawn. En dit najaar verschijnt van dezelfde makers een nieuw hoofdstuk in The Dark Pictures-serie: The Devil in Me.

Een reactie achterlaten