fbpx

The Lord of the Rings: Gollum schuift door naar 2022

Gollum PS5

Ontwikkelaar Deadalic Entertainment heeft bekendgemaakt dat The Lord of the Rings: Gollum zijn geplande release in 2021 niet haalt. De titel wordt uitgesteld naar volgend jaar. Het goede nieuws is dat de studio een samenwerking op poten heeft gezet met uitgever Nacon om de game verder te ontwikkelen en te verdelen.

Volgens beide bedrijven zal de samenwerking ervoor zorgen dat de game voldoet aan de verwachtingen van de fans. Ongetwijfeld een moeilijke taak, want The Lord of the Rings franchise is geen kleintje.


In ieder geval wordt The Lord of the Rings: Gollum een stealth-adventure game met RPG-invloeden. Zo is het aan jou om het mormel voorbij gevaarlijke plekken en Ork-kampen te leiden door te sluipen en klimmen.

Natuurlijk zal de gespleten persoonlijk van Gollum ook aanwezig zijn. En kan jij bepalen of er nog een greintje Smeagol aanwezig is in het personage, of toch volledig de duistere kant op gaat met zijn Gollum-persoonlijkheid.

The Lord of the Rings: Gollum verschijnt in 2022 voor next-gen en current-gen consoles. De trailer kan je hier bekijken.

Een reactie achterlaten