fbpx

The Last of Us: Part 2 wordt opgedeeld in meerdere seizoenen

the last of us serie

Nu het eerste seizoen van The Last of Us erop zit, kunnen HBO en Naughty Dog beginnen aan seizoen 2. Opvallend genoeg worden de gebeurtenissen uit de tweede game verdeeld over meerdere seizoenen. Volgens de makers zijn 10 afleveringen te weinig om alles uit The Last of Us: Part 2 te vertellen.

Het nieuws werd bekendgemaakt door showrunner Craig Mazin tijdens een interview met GQ. Mazin vertelde dat het tweede seizoen onmogelijk alles uit The Last of Us: Part 2 kan omvatten. Hoeveel seizoenen er dan wel aan besteed worden? Dat wilde hij niet kwijt.


Gezien de aard van de tweede game, klinkt het logisch. The Last of Us: Part 2 is een stuk langer dan de eerste game en zit tjokvol coole hoogtepunten. Gezien de perspectieven van zowel Ellie als Abby, zou het absurd zijn om alles in één seizoen te proppen.

Over die verschillende perspectieven had Mazin trouwens ook wat te zeggen. Het doel is volgens Mazin opnieuw om een serie te maken waar fans blij van worden. Volgens de showrunner krijgt ook het nieuwe seizoen elementen die anders zijn en verhalen die verder worden aangevuld of uitgediept. Hier en daar worden bepaalde zaken zelfs omgekeerd.

Wanneer de opnames van het tweede seizoen beginnen, is niet bekend.

Heb jij de laatste aflevering van The Last of Us al gezien?

Een reactie achterlaten