fbpx

The Last of Us Part 2 Remastered trailer toont alle nieuwigheden

The Last of Us

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft een verse trailer gelost voor The Last of Us Part 2 Remastered, die alle nieuwigheden van de PS5-versie in de kijker zet. Dat gaat van de gloednieuwe uitbreidingen voor de gitaar free play, tot de No Return survival mode en meer.

Cool is dat de game ook een handvol nieuwe accessability opties aanbiedt, bovenop degene die al aanwezig waren in de originele release. Dat maakte de ervaring nog toegankelijker voor spelers met een beperking.


Daarnaast krijgen we nog de Lost Levels met een heleboel extra commentaren van de makers, zoals Neil Druckmann en acteurs Laura Bailey, Troy Baker, Ashley Johnson en nog veel meer.

Last but not least zijn er nog de coole PS5 features, zoals ondersteuning van de DualSense controller met haptische feedback en adaptieve triggers, alsook 3D audio.

Geen zin om trouwens de volledige game nogmaals te kopen? Dan kan je simpelweg upgraden naar de remaster voor zo’n 10 euro. Die upgrade is mogelijk voor zowel de fysieke als de digitale versie van de game. Wie de fysieke disc heeft, moet hoeft alleen het schijfje in de PS5 te stoppen, zodat het systeem een mogelijkheid tot upgraden kan aangeven.

 

Een reactie achterlaten