fbpx

The Last of Us 2 krijgt haptische feedback op PS5

Ellie

Dat de DualSense als controller van de PlayStation 5 een lekker staaltje technologie is, verklapten we al in onze PS5 review. En blijkbaar zullen niet alleen PS5-games van de features gebruik maken. Zo krijgt ook The Last of Us 2 als backwards compatible game, ondersteuning voor de haptische feedback en adaptieve triggers van de PS5-controller.

Het was Gamesradar die de game testte op de PS5. Tijdens een speltest voelden ze duidelijk de spanning tijdens het aanspannen van de boog, allemaal dankzij de adaptieve triggers. Ook het lossen van schoten met vuurwapens is duidelijk voelbaar.


Maar het gaat verder, want je kan het ronken van de motorboot echt voelen in de controller en ook een botsing met obstakels tijdens je vaartochtjes valt meteen op. De DualSense zou zelfs extra sfeer creëren door groen op te lichten tijdens het laadscherm met de nachtvlinders.

De toevoegingen klinken alvast cool… dus wij gaan onze playthrough op Crushing moeilijkheidsgraad alvast spelen op de PS5. Met DualSense…

Een reactie achterlaten