fbpx

The Last of Us acteurs hebben de game niet gespeeld

The Last of Us

Bella Ramsay, de jonge actrice die Ellie speelt in The Last of Us tv-serie, heeft de game niet gespeeld. HBO moedigde de acteurs zelfs aan dat niet te doen. Ook Pedro Pascal, die Joel vertolkt, heeft weinig tijd gespendeerd aan de videogame. Dit om de gamepersonages niet te hard te imiteren.

In een interview met USA Today gaf Bella Ramsay wat meer uitleg bij haar voorkennis van The Last of Us. Na haar eerste auditie kreeg de jonge actrice de vraag of ze de game gespeeld had. Toen ze ontkende, kreeg ze van de auditie-crew van HBO te horen dat ‘ze dat best zo kon houden’.


Toch geeft de actrice toe dat ze op YouTube enkele fragmenten van de game gezien heeft. Zo vertelt Ramsay dat ze wat gameplay opgezocht heeft, om een idee te krijgen van de game.

Ook acteur Pedro Pascal had nog niet veel gezien van The Last of Us voor de opnames begonnen. Pascal zag de game in actie terwijl zijn neefje aan het spelen was. Heel even maar: “Op dat moment bleef ik kijken zo lang ik kon, maar uiteindelijk moest ik toch echt naar huis,’ aldus Pascal.

Toch vond hij ook de game een interessante ervaring: ‘Joel was zo indrukwekkend, maar ook de volledige game was bijzonder visueel en aangrijpend. Maar toen begon ik mij ook zorgen te maken dat ik Joel uit de game te veel zou willen imiteren. Onder bepaalde omstandigheden is dat positief, maar soms is dat gewoon fout’.

Allicht krijgen we dus een behoorlijk frisse kijk op Ellie en Joel, aangezien Pascal en Ramsay nooit de volledige game gespeeld hebben. Misschien moeten ze maar eens een Let’s Play organiseren met beide acteurs in de toekomst?

In ieder geval is The Last of Us-serie in 2023 te zien via HBO Max.

Een reactie achterlaten