fbpx

The Last of Us 2 wordt de grond ingeboord door user op Metacritic

ellie mad

Neil Druckmann, de creative director van The Last of Us 2 had al gewaarschuwd dat je de game misschien maar niets zou vinden. Al gaan gebruikers op Metacritic toch wel erg ver om hun gal te spuwen over de game. Met zo’n 40.000 user reviews heeft de game momenteel een user score van 3,7 op 10. Een schril contrast met de gemiddelde review score van 9.8 die professionele reviewers geven.

Dit moet wel een van de ergste gevallen van reviewbombing zijn. Alhoewel, kunnen we hier wel spreken van review bombing? Een groot deel van de gebruikersbeoordelingen werd namelijk al gepost voor 19 juni, de releasedag van The Last of Us 2. Dat het merendeel van deze users de game niet eens gespeeld hebben en zich gebaseerd hebben op de gelekte spoilers, is erg aannemelijk.


De grootste klacht van de users: het verhaal en de personages zijn ongeïnspireerd, al halen sommigen ook aan dat de gameplay gewoon saai is. Vreemd genoeg is er wel een consensus over de graphics, want de visuals ontvangen over het algemeen veel lof.

Wil je zelf eens een kijkje gaan nemen? Wees dan voorzichtig, want sommige user reviews staan vol spoilers. Om die reden posten wij zelf geen link naar de beoordeling. Zin om een mening te lezen met meer nuance? Dan kan je nog steeds onze spoiler free review van The Last of Us 2 hier lezen.

REACTIES (1)

  1. Thomas

    Nou over dat mensen het voor 19de niet konden spelen klopt niet bol.com heeft namelijk heel veel mensen het spel te vroeg bezorgd waardoor sommigen hem al 3 dagen eerder konden spelen

Een reactie achterlaten