fbpx

The Last of Us 2 Remastered toont nieuwe survivalmodus

The last of us 2 no return

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft de eerste gameplay getoond van de nieuwe survivalmodus van The Last of Us: Part 2 Remastered. Die heet No Return en ziet er ongelooflijk bruut uit.

Zo kan je uit verschillende bekende speelbare personages kiezen om de horden gemuteerden te lijf te gaan. Op het character select-scherm zien we Joel, Ellie, Abby, Dina, Jesse, Manny en vele anderen.


No Return is een roguelike survivalmode waarbij je wapens, mods en andere items kan oppikken tijdens je run. Op die manier word je steeds sterker en kan je het legertje clickers, bloaters en andere geïnfecteerden de baas. Sterf je, dan moet je opnieuw beginnen, waarbij de vijanden, pickups en omgeving veranderen.

De actie ziet er ontzettend bruut uit. Zo zien we vuurwerpers, een mod waarmee je vijanden in lichterlaaie kan zetten, valstrikken met geïnfecteerden aan een ketting en veel bloederige gevechten.

No Return is onderdeel van de The Last of Us: Part 2 Remastered die op 19 januari verschijnt voor PS5. Heb je de game al gekocht op PS4? Dan kan je upgraden voor 10 euro.

Een reactie achterlaten