fbpx

The Dark Pictures: Switchback VR uitgesteld naar maart

Schermafbeelding 2023 01 23 om 19.31.45

Monsters kapot knallen tijdens een achtbaanrit op de release van de PlayStation VR2? Dat zit er niet meer in, want ontwikkelaar Supermassive Games heeft The Dark Pictures: Switchback VR uitgesteld naar 16 maart 2023.

Reden voor het uitstel is simpel: de titel heeft nog wat meer polish nodig. Op die manier kunnen de ontwikkelaars een angstaanjagende ervaring garanderen in plaats van een circus met hilarische bugs.


Switchback VR is de spirituele opvolger van Until Dawn: Rush of Blood voor de PlayStation VR. Dat de game angstaanjagend wordt, staat nu al vast. Zo zou Switchback VR gebruikmaken van eye tracking op een heel aparte wijze.

Tijdens een van de levels kom je terecht in een kamer vol paspoppen, opgesteld in een bepaalde formatie. Zolang je rondkijkt is er niets aan de hand, maar eenmaal je knippert met je ogen, verandert de gehele formatie of staat er plots eentje voor je neus. Gezellig, toch?

Check het volledige bericht hieronder

De PlayStation VR2 lanceert op 22 februari met zo’n 37 launch titels… al loopt de release window wel tot eind maart. Hieronder vind je nog eens de onthullingstrailer van The Dark Pictures: Switchback VR. Zin in?

Een reactie achterlaten