fbpx

Suicide Squad game officieel uitgesteld tot lente 2023

Suicide Squad

Slecht nieuws voor wie aan de verdorven kant van het superheldenwereldje wilden staan, want Warner Bros. Games heeft Suicide Square: Kill The Justice League uitgesteld. Die game verschijnt nu pas in de lente van 2023.

De titel die ontwikkeld wordt voor PS5, Xbox Series en pc, zou oorspronkelijk nog dit jaar in de rekken liggen. Een reden voor het uitstel werd niet echt benoemd. Enige wat Rocksteady Studios Creative Director Sefton Hill kwijt wilde, is dat de extra tijd gebruikt wordt om van Suicide Squad de best mogelijke game te maken.


Het uitstel komt niet als een verrassing. De Amerikaanse website Bloomberg liet vorige maand al weten dat de titel zijn release dit jaar niet meer zou halen. En vandaag krijgen we die officiële bevestiging.

In ieder geval wordt de game er alleen maar beter van. Rocksteady beschrijft de titel als een action-adventure shooter in een openwereldversie van Metropolis. De game is speelbaar in co-op of solo, waarbij je controle krijgt over Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark. De bad guys zijn deze keer de helden, want enkel zij kunnen de gebrainwashte Justice League vernietigen.

Een reactie achterlaten