fbpx

‘Suicide Squad: Kill The Justice League uitgesteld naar 2023’

Suicide Squad

Slecht nieuws voor wie zit te wachten op de Suicide Squad game van Rocksteady Studios. Uitgever Warner Bros. zou de game hebben uitgesteld naar 2023. Althans als we Bloomberg mogen geloven.

Volgens bronnen van de economische website, zou het ambitieuze Suicide Squad: Kill the Justice League verschoven zijn naar volgend jaar. Het goede nieuws: Gotham Knights en ook de Harry Potter-game Hogwarts Legacy zouden wel dit jaar nog verschijnen.


Suicide Squad: Kill The Justice League wordt door ontwikkelaar Rocksteady Studios (bekend van de Batman: Arkham-serie) beschreven als een action-adventure shooter die de grenzen van beide genres overschrijdt. De game speelt zich af in een openwereld Metropolis, waarin je aan de slag kan met Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark.

Die moeten de wereld redden uit de klauwen van een gebrainwashte Superman, The Flash en de rest van de Justice League. Cool is dat je de game zowel solo als in co-op kan spelen. Helaas krijgen we de game allicht pas te spelen in 2023.

Een reactie achterlaten