fbpx

‘Naughty Dog werkt aan nieuwe PS5-exclusive Stray’s Cross’

Naughty Dog

Het lijkt erop dat ontwikkelaar Naughty Dog hard aan het werk is aan verschillende projecten. Althans als we een nieuw lek mogen geloven. Niet alleen sleutelt de studio aan een verhaaluitbreiding van The Last of Us: Part 2 (met Abby!) en een Uncharted Collection, maar ook aan volledig nieuw project met de naam Stray’s Cross.

Stray’s Cross wordt een blockbuster science fiction project, dat exclusief verschijnt voor de PlayStation 5 in 2022. Volgens de geruchten zou het project zelfs compatibel zijn met de nieuwe PS5-versie van de PlayStation VR.


Tijdens een interne briefing zou er al een video van het project getoond zijn. In een first-person view reist het hoofdpersonage van Stray’s Cross door verschillende portals, die leiden naar verschillende historische periodes. Dat gaat van moderne tijdens naar het oude Egypte en van futuristische omgevingen naar prehistorische vlaktes.

Geen idee hoe correct deze info is, maar de eerste geruchten van Stray’s Cross dateren al van 2019. Dus het zou goed kunnen dat er een kern van waarheid inzit. Neem zoals altijd de info wel met een korreltje zout, want niets van dit alles is bevestigd door Naughty Dog zelf.

Een reactie achterlaten