fbpx

Stemacteur lekt artwork van Resident Evil 4 remake

resident evil 2 remake

Wie herinnert zich nog de geruchten van een Resident Evil 4 remake? Het lijkt erop dat die game écht in de maak is. Stemacteur DC Douglas, die de rol van slechterik Albert Wesker voor zijn rekening neemt, heeft artwork gedeeld van het project.

Douglas zou de artwork gedeeld hebben tijdens directe gesprekken met fans via Twitter. Maar ook tijdens een livestream praatte hij zijn mond al voorbij. Zo liet hij vallen dat hij opnieuw Wesker speelt in de remake. Al is-ie enkel te zien in het verhaal van Ada Wong, het secundaire personage in de game.


Het artwork vind je hieronder, al is het natuurlijk de vraag hoe authentiek die afbeeldingen zijn. Eén ding is alvast verdacht. DC Douglas heeft zijn Twitter-account verwijderd toen de beelden begonnen te circuleren op sociale media.

Vorig jaar raakte al bekend dat de remake van Resident Evil 4 sinds 2018 in ontwikkeling is bij de Japanse studio M-Two. Die werd opgericht door het voormalige hoofd van Platinum Games, Tatsuya Minami. Hoewel het project in handen was van een externe studio, zou de game wel grotendeels gefinancierd worden door Capcom zelf.

Na een evaluatie eind 2020, verhuisde het project naar de interne Division 1 van Capcom, de afdeling verantwoordelijk voor alle Resident Evil en Devil May Cry-games. Wellicht wilde de uitgever dus meer zeggenschap over de titel. Wij gokken dat Capcom ook niet zo tevreden, aangezien het project na de transfer een gedeeltelijke reboot kreeg.

Resident Evil 4 remake zou op dit moment gepland staan voor release in 2023. Uiteraard blijft het allemaal een gerucht, dus oordeel zelf nadat je de afbeeldingen hieronder hebt bekeken.

Wesker

Wesker Chat

Een reactie achterlaten