fbpx

Stellar Blade krijgt New Game+ en gratis DLC na launch

stellar blade PS5

Ontwikkelaar Shift Up heeft bekendgemaakt dat zijn aankomende actiegame Stellar Blade een New Game+ krijgt na de launch. Ook krijgt de game verschillende dlc-items. En gezien Shift Up weigert om microtransacties in te voeren, zijn die allemaal gratis.

Regisseur Kim Hyung Tae kondigde het nieuws aan in een interview met de Koreaanse publicatie Ruliweb. Zo geeft de regisseur aan dat Stellar Blade op een bepaald punt na de launch een New Game+ modus krijgt. Een timeframe is nog niet bekend, maar vanzelfsprekend zal de modus allicht een nieuwe moeilijkheidsgraad en extra outfits toevoegen.


Een andere coole mededeling is dat spelers geen microtransacties hoeven te verwachten in de game. Al geeft Kim Hyung Tae toe dat daar misschien één uitzondering op komt in de vorm van extra outfits voor Eve via cross-over event met een andere franchise.

Voorlopig is er geen samenwerking met andere franchises aangekondigd, dus het is mogelijk dat de cross-over gebeurt met Goddess of Victory: NIKKE, de razend populaire mobile game van Shift Up.

Stellar Blade verschijnt op 26 april voor PS5.

Een reactie achterlaten