fbpx

Silent Hill componist bevestigt nieuwe telg in de reeks – Video in article

Silent Hill

Of we dit jaar eindelijk een aankondiging krijgen van een nieuwe Silent Hill? Daar lijkt het wel op. Akira Yamaoka, de componist van de franchise, heeft namelijk iets te veel verklapt in een recente podcast. Zo vertelde hij dat er deze zomer een nieuw deel in de franchise wordt aangekondigd.

Het statement was te horen via een interview met Al Hub op YouTube. Helaas werd de video meteen op privé gezet toen bleek dat-ie info bevatte die nog niet gedeeld mocht worden met de wereld. Te laat, zo blijkt, want Yamaoka’s woorden werden al gretig gedeeld op internet. Concreet zei de man het volgende:

[apmvp player_id=”1″ playlist_id=”3″ type=”image” type=”image”]

“Waarschijnlijk volgt er deze zomer onthulling. En ik denk dat dat de aankondiging is waar iedereen al een tijdje op zit te wachten.”

Waarom de video dan niet meer te zien is? Het kanaal Al Hub liet verstaan dat het de vraag gekregen had om de video te verwijderen. Door wie of wat? Geen idee, maar als het clipje inderdaad offline gehaald werd, zullen de woorden van Yamaoka zwaarder gewogen hebben dan gedacht.

Een onthulling van een nieuwe Silent Hill op E3 dus? Wij zitten alvast op de eerste rij.

Een reactie achterlaten