fbpx

Spider-Man: Remastered krijgt twee nieuwe outfits uit bioscoopfilm

Om de bioscooprelease van de nieuwe film Spider-Man: No Way Home te vieren, krijgt Spidey binnenkort twee nieuwe outfits in Marvel’s Spider-Man: Remastered. Vanaf 10 december kan je losgaan met Spideys nieuwe spandex, maar wel enkel op PS5.

De gratis outfits duiken op aan het begin van bovenstaande trailer. Een van de Spidey-pakken is de poster-outfit voor No Way Home met de blauwe, rode en gouden accenten. Daarnaast krijg je ook nog het zwart-gouden pak, dat coole runen bevat rond de handen,  geïnspireerd door de magie van Dr. Strange.


De nieuwe spinnenpakken kan je zonder kosten downloaden. Daarnaast zullen de spider suits ook een eigen kracht hebben, al wilde Sony nog niet kwijt wat die krachten  zijn. Zou het niet cook zijn als ontwikkelaar Insomniac Games de spinnenpoten geïntegreerd heeft voor het goud-blauw-rode pak?

De nieuwe outfits verschijnen enkel in de remastered versie van de game op PS5. De originele versie op PS4 krijgt deze outfits niet. De enige manier om de remaster op PS( te spelen, is via de Ultimate Edition van Spider-Man: Miles Morales.

Een reactie achterlaten