fbpx

Sony dropt vette trailer voor Spider-Man: No Way Home

Nadat enkele wazige beelden op TikTok werden gelekt, hebben Sony Pictures en Marvel snel gereageerd en de officiële teaser trailer voor Spider-Man: No Way Home gedeeld. En het derde deel van deze Spider-Man reboottrilogie belooft spectakel. Vooral dankzij het grote aantal slechteriken dat ten tonele verschijnt.

De reden waarom Spider-Mans vijanden nu plots en masse opduiken: op het einde van de vorige film onthulde Mysterio de identiteit van Spider-Man, wat het leven van Peter Parker helemaal omgooide. Niet alleen kan Peter privé en superheldenwerk niet langer gescheiden houden, hij is ook net iets gemakkelijker te traceren voor slechteriken.


Peter vraagt daarom hulp aan Dr. Strange om zijn wereldbekendheid ongedaan te maken. Dat loopt echter verkeerd af waardoor het tijdscontinuüm stevig door elkaar gehaspeld wordt. En heel wat bekende tronies opduiken

Zo zien we op het einde Doctor Octopus, maar de trailer hint ook naar Green Goblin en Electro. Volgens verschillende fans lijkt de 3 minuten durende trailer ook te hinten naar The Lizard of Venom en Sandman. Wat strookt met het gerucht dat alle leden van de Sinister Six zullen opdagen. Kortom: dit derde deel zal net als de Spider-Man game op PS4 en PS5 volgestouwd zitten met villains.

Spider-Man: No Way Home speelt vanaf 16 december in de bioscoop.

Een reactie achterlaten