fbpx

Spider-Man komt nog dit jaar naar Marvel’s Avengers

SpiderMan

Ondanks de lange stilte over Spider-Mans entree in Marvel’s Avengers, zou de held nog dit jaar zijn opwachting maken in de game. Het personage verschijnt exclusief voor PlayStation-consoles. Helaas wordt de release van Peter Parker volgens de ontwikkelaar niet zo groot als de nieuwste uitbreiding van Black Panther.

Oorspronkelijk zou de held al begin 2021 verschijnen, maar dat plan werd opgeschort na de teleurstellende launch van Marvel’s Avengers. Omdat de studio zich eerst moest concentreren op het verbeteren van de ervaring, werd de planning voor gastpersonages zoals Spider-Man opgeschoven.


Ondertussen maakte al Hawkeye zijn opwachting en verschijnt ook de Black Panther DLC, maar van Spider-Man was geen sprake. Tot nu, want ontwikkelaar Crystal Dynamics laat weten dat we de webschietende held nog dit jaar mogen verwachten op PlayStation-consoles.

Zo is het volgens designer Scott Walters altijd de bedoeling geweest om Spider-Man in 2021 naar PlayStation-eigenaars te brengen. Hij verzekerde de fans dat er later dit jaar meer info volgt.

De associate art director van Crystal Dynamics, Jeff Adams, onthulde op PlayStation Blog gelukkig wel enkele details. Zo zal Spider-Man zal lanceren via een in-game event, die hem introduceert in de overkoepelende wereld van de Avengers. Zoals bij alle helden, zullen er ook voor Peter Parker verschillende skins en challenges zijn.

Een exclusieve verhaallijn zit er echter niet in voor Peter Parker. Hopelijk krijgen we binnenkort al een eerste glimp van de held.

Een reactie achterlaten