fbpx

Spider-Man 2 studio lost nieuwe screenshots en verse details van Venom

Venom

Een versie van Venom die ongezien is voor het Spider-Verse, dat mag je volgens de creative director Brian Intihar verwachten in Marvel’s Spider-Man 2. De studio loste ook nieuwe screenshots van de game.

Zo vertelde de creative director dat het team iets anders wilde doen dan alle bestaande versies van Venom. Bij ons gaat het vooral om de kracht en de dominerende factor van Venom. En Peter heeft een veel grotere rol in het ontstaan van het personage. Hoe dat tot uiting komt? Daar kregen we geen details van.


Venom wordt gespeeld door acteur Tony Todd. Intihar vertelt dat de acteur dat gevoel van kracht, van angst en overweldiging perfect belichaamt in zijn weergave van Venom. Voor het ontwikkelingsteam is Venom zowel de gastheer als de symbioot. Als die twee geen band hebben, is er ook geen Venom.

In Marvel’s Spider-Man 2 wordt Venom gezien als een soort van anti-Spider-Man. En dat moet zijn design ook etaleren. Zo laat senior art director Jacinda Chew weten dat de ‘symbioot vaak allegorie is voor de duisternis waar de gastheer tegen vecht.

Spider-Man moet als personage altijd wel een opoffering doen. En dat voedt de symbioot. Maar tegelijkertijd is Venom ook de anti-Spider-Man. Het is interessant om na te gaan wat hem zo verschillend maakt van onze spinnenheld.

Sony onthulde ook een PS5-console van Spider-Man 2.

Spider Man 2 4 scaled 1

Spider Man 2 2 scaled 1

Spider Man 2 1 scaled 1

Spider Man 2 5 scaled 1

Spider Man 2 3 scaled 1

Een reactie achterlaten