fbpx

Spider-Man 2 krijgt gratis update met 8 nieuwe Spider suits

spider man 2 suit vini junior

Goed nieuws voor wie Marvel’s Spider-Man 2 nog eens willen opstarten: ontwikkelaar Insomniac Games heeft een nieuwe update klaarstaan met enkele gloednieuwe Spider-Suits. De gratis update gaat live op 18 juni.

De update brengt ook verschillende verbeteringen mee, maar het zijn de acht nieuwe Spider suits die de aandacht trekken. Vier ervan zijn ontworpen in samenwerking met de Amerikaanse fashion designer Colm Dillane of KidSuper.


Het eerste design is van Dillane zelf en heet ‘Metro Suit’. De outfit is geïnspireerd door zijn collectie en heeft een opvallend kleurenpalet.

Spider Suit 1

Het tweede ontwerp komt van Braziliaanse voetballer Vinicius Junior. en heet ‘Ginga Suit’. De outfit bevat de kleuren van de Braziliaanse vlag en brengt een sportieve look naar de game voor Miles.

Spider Suit 2

Het derde design is bedacht door racer Lando Norris en belichaamt de essentie van snelheid. Het Fluro Suit lijkt daarom een beetje op een badass F1-pak inclusief helm.

Spider Suit 3

Het laatste ontwerp komt van de Japanse zangeres, model en actrice Rina Sawayama. Het Motorchic Suit geeft Spider-Man een leren jacket en laarzen, om het bikergevoel weer te geven.

Spider Suit 4

Daarnaast keren er ook nog vier fan-favoriete Suits terug. Zo is er Peter Parkers pak uit de Into The Spider-Verse movie. Ook keert Parkers Last Stand Suit terug. Miles Morales krijgt dan weer een licht geanimeerde versie van zijn standaard Suit. En ten slotte krijgt hij ook nog het Uptown Pride suit uit de Miles Morales spin-off game.

De update verbetert ook de stabiliteit van de game en voegt de optie toe om de parry en traversal vaardigheden te wissel van Symbiote naar Spider Arms en omgekeerd.

Blij met de nieuwe outfits voor Peter en Miles?

Een reactie achterlaten