fbpx

Spider-Man 2 dropte trailer tjokvol nieuwe gameplay

SPider man 2 suits

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft een verse video gelost van Marvel’s Spider-Man 2 die de open wereld en heel wat andere nieuwigheden in de kijker zet.

Dankzij de toevoeging van Brooklyn en Coney Island wordt de spelwereld dubbel zo groot is. Dat wisten we al. Maar daarnaast heeft Marvel’s Spider-Man 2 nog heel wat nieuws voor je klaar.


Zo kan je dankzij de nieuwe Web Wings nog sneller en gemakkelijker New York doorkruisen. En je kan bijna naadloos tussen beide Spider-Men wisselen wanneer je maar wil, op voorwaarde dat je geen personage-specifieke missies uitvoert.

Elke Spider-Man krijgt bovendien zijn eigen unieke gadgets en skill trees vol nieuwe moves. De wereld heeft nu ook zogenaamde random activities waarbij er plots een stel drones opduikt en dat leidt tot een battle. O ja, en voor de verzamelaars: er zijn zo’n 60 nieuwe suits die je kan vrijspelen.

Sony heeft daarnaast ook een trailer gelost van de Digital Deluxe Edition. Die bevat vijf unieke suits voor zowel Peter Parker als Miles Morales, waarvan je een voorsmaakje krijgt in de onderstaande trailer.

Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober voor PS5.

Een reactie achterlaten