fbpx

Sony zendt vanavond nieuwe State of Play uit

Er deden al geruchten de ronde over een nieuwe State of Play in maart. En die blijken nog te kloppen ook. Sony heeft bekendgemaakt dat het op 9 maart een nieuwe presentatie op ons loslaat. Het startsein wordt gegeven om 23u.

De aflevering duurt ongeveer 20 minuten en zal zich vooral concentreren op games van Japanse uitgevers. Al passeren er ook enkele titels van niet-Japanse developers de revue. De hoop op de eerste beelden van Hogwarts Legacy hoef je dus nog niet op te geven.


Wat betreft Japanse uitgevers wordt het iets moeilijker. Wij denken vooral Capcom en Square Enix. Misschien krijgen we die gameplay te zien van Pragmata? Of zelfs van de Resident Evil 4 Remake. Wat Square Enix ons brengt, is gissen. Final Fantasy XVI? Final Fantasy VII Remake 2? Star Ocean 6?

Natuurlijk kunnen we ook games te zien krijgen van ietwat kleinere uitgevers. Misschien een nieuwe Persona van Atlus? Een nieuwe project van Dead or Alive uitgever Tecmo Koei? Mogelijk zelfs een paar nieuwe games van Sony zelfs, zoals een nieuw avontuur van Astrobot

Je kan de nieuwe State of Play gewoon hierboven volgen.

Een reactie achterlaten