fbpx

Sony zendt morgen State of Play uit met nieuwe game aankondigingen

Sony state of play

Tijdens deze barre crisistijden vol pover gamenieuws brengt Sony eindelijk wat verlossing. De uitgever zendt morgen een nieuwe State of Play uit. In de half uur durende uitzending krijgen we een update van verschillende PS4- en PS5-games in ontwikkeling. Daarnaast zal Sony ook enkele nieuwe titels onthullen.

Op PlayStation Blog licht Sony al een tipje van de sluier. We mogen een update verwachten over zo’n tiental games die de komende maanden verschijnen voor PS4 en PS5. Daarnaast zal Sony ook enkele nieuwe games onthullen.


Opvallend genoeg arriveert deze State of Play vlak na de aankondiging van de next-gen VR headset voor PS5. Al laat Sony weten dat het niet van plan is om nieuwe hardware in de kijker te zetten tijdens deze uitzending. Het zal dus puur om games gaan.

Wat kunnen we verwachten? Hopelijk nieuwe gameplay en een releasedatum van Horizon Forbidden West. De PS5 exclusive Returnal die op 30 april komt komt ongetwijfeld ook aan bod, net als Ratchet & Clank: Rift Apart die in juni verschijnt. En misschien ook eindelijk wat nieuws over God of War Ragnarok?

Verder hopen we ook op nieuwe gameplay van Deathloop, de nieuwe shooter van de makers van Dishonored die exclusief naar PS5 komt.

Je kan de uitzending morgen 25 februari live volgen vanaf 23u op Twitch en YouTube. Zorg dat je erbij bent!

Een reactie achterlaten