fbpx

Sony wil ontzettend populaire Palworld ook op PlayStation 5

palworld PS5 sony

Afgelopen weekend brak Palworld alle records en vloog het maar liefst 5 miljoen keer over de toonbank. Hoewel Palworld voorlopig enkel te spelen is op Xbox Series en pc in early access, wil Sony de retepopulaire survival crafting game nu ook op PlayStation 5.

Waarom de game nu nog niet naar PS5 komt? Omdat Sony geen early access programma heeft zoals Xbox of Steam. Games moeten altijd een volwaardige release zijn vooraleer ze op de PlayStation Store kunnen verschijnen. Al heeft Sony het succes van de titel wel in de gaten.


Shuhei Yoshida, verantwoordelijk voor de indiegames op PlayStation, feliciteerde ontwikkelaar Pocketpair op X met de succesvolle launch. Een fan vroeg daarop of Yoshida de game ook op PS5 wil zien. Waarop de PlayStation-topman kort en krachtig ‘Ja’ antwoordde.

Ook verwees hij het bericht door naar Jingwen Zhu, de ontwikkelingsverantwoordelijke voor PlayStation Partners in China en Japan.

Als de game naar PlayStation 5 komt, is het allicht nog even wachten op een release. Zoals vermeld, moet de early access periode immers voorbij zijn vooraleer de titel kan verschijnen op het platfom. Tenzij Sony voor Palworld een uitzondering maakt.

Zou jij Palworld graag zien op PS5?

Een reactie achterlaten