fbpx

HPTO

Palworld is nu al een gigantisch succes

Palworld 1

Ontwikkelaar Pocketpair van de survival-crafting game Palworld, is weggeblazen door het overdonderende succes. Afgelopen vrijdag ging de game in early access op pc en Xbox en in drie dagen tijd werd het spel 4 miljoen keer verkocht.

Pocketpair maakte de laatste cijfers bekend op Twitter. De studio onthulde zelfs dat er op zondag meer dan 86.000 exemplaren per uur de deur uitgingen.


Die verkoopscijfers zetten zich natuurlijk om in talloze spelers die meteen de game wilden uittesten. Geen wonder dat het spel meteen in de top-10 van titels met het hoogste aantal gelijktijdige spelers terechtkwam. Op Steam staat de piek momenteel op 1.291.967, wat hoger is dan die van Cyberpunk 2077.

Dat de servers van de game aan het zweten waren als een rund, hoeft ook niet te verrassen. Ongetwijfeld houdt de gekte nog even aan, maar ontwikkelaar Pocketpair belooft alvast extra investeringen.

De game volgt met de cijfers in het spoor van multiplayer blockbusters als PUBG, DOTA 2, Counter Strike 2 en andere. Een mooie prestatie.

Palworld is nu verkrijgbaar voor Steam en Xbox Series. Op Xbox is de game verkrijgbaar via Game Pass.

Een reactie achterlaten