fbpx

Sony wil draadloze earbuds voor PS5 lanceren

Gaming earbuds

De lijst van randapparatuur voor de PlayStation 5 breidt langzaam maar zeker uit. Onlangs pakte Sony nog uit met de dure DualSense Edge controller, maar de uitgever is ook van plan om binnenkort draadloze earbuds te lanceren.

Volgens Insider Gaming staan de PS5-oortjes gepland voor release in het komende fiscale jaar. Dat loopt van april 2023 tot maart 2024. De earbuds zijn geïnspireerd door de AirPods van Apple en hebben een batterijduur van ongeveer vijf uur. Ook worden ze geleverd met een USB charging case.


De website vermeldt dat de earbuds intern bekendstaan als Project Nomad. Daarnaast is ook Project Voyager in de maak bij Sony, wat een nieuwe headset zou zijn. Die nieuwe gaming koptelefoon is behoorlijk high-end, want het apparaat zou dezelfde functionaliteit bieden als de Sony Inzone H7 headset, die momenteel zo’n 170 euro kost.

Volgens een hypothese van Insider Gaming, maakt de nieuwe apparatuur deel uit van een opgefriste line-up, die samen met de PlayStation VR2, de DualSense Edge en de vernieuwde PlayStation 5 een boost moet geven aan de verkoop.

Een reactie achterlaten