fbpx

Sony werkt al aan sequel van God of War

God of War sequel

De launch van God of War was een immens succes. Kratos maakte zijn comeback en mocht keet schoppen in de Noorse mythologie met een episch avontuur tot gevolg. Geen wonder dat Sony Santa Monica al volop aan de sequel sleutelt. Althans als we een nieuwe vacature mogen geloven.

Een pas verschenen vacature maakt namelijk duidelijk dat Santa Monica op zoek is naar een senior character concept artist. De sollicitant in kwestie moet bedreven zijn in het schetsen van personages. Meer bepaald goden, monsters en creaturen, mythologische wezens en allerlei voorwerpen om de wereld te vullen.


De vacature nodigt designers uit om Santa Monica ‘mee te helpen om een uitgebreide cast te creëren van personages en mysterieuze wezens, die deel uitmaken van een mythologisch verhaal met de nodige verwijzingen naar geschiedenis’s.

Opvallend is dat de vacature nooit expliciet de sequel van God of War vermeldt. Maar met een beschrijving als hierboven kan deze games niets anders dan de volgende game van Kratos zijn. Rest natuurlijk de vraag: verschijnt deze game nog voor PS4? Of wordt-ie misschien een launch game voor de PS5?

Een reactie achterlaten