fbpx

Sony werkt aan tv-series van Horizon, God of War en Gran Turismo

Playstation tv serie

Sony heeft aangekondigd dat het naast The Last of Us nog drie tv-series van bekende games in de maak heeft. Zo werkt de uitgever zowel aan een tv-serie van Horizon: Zero Dawn, God of War en Gran Turismo.

Sony Pictures Entertainment CEO Tony Vinciquerra onthulde het nieuws tijdens een business meeting. Opvallend is wel dat twee van de reeksen op verschillende streamingplatformen verschijnen. Zo ging Amazon Prime Video aan de haal met de rechten van de God of War-serie, terwijl Horizon exclusief naar Netflix komt.


Natuurlijk wisten we al langer dat Sony werkt aan een serie van God of War, maar nu heeft de uitgever het dus ook expliciet bevestigd. De serie van Horizon daarentegen is volledig nieuw. Al zijn wij eerlijk gezegd wel benieuwd om gigantische metalen beesten op het kleine scherm te zien.

Over de Gran Turismo serie zijn geen details bekend, al hopen wij dat het project iets meer klasse krijgt dan de gemiddelde Fast and the Furious film.

Momenteel is Sony ook in samenwerking met HBO om The Last of Us naar het kleine scherm te brengen. Een releasedatum van die serie er helaas ook nog niet.

Een reactie achterlaten