fbpx

‘Sony werkt aan PS5 remake van eerste Uncharted’

uncharted drakes fortune remake PS5.jpg

De Uncharted reeks mag dan wel even in de koelkast zitten, toch heeft Sony de franchise niet opgegeven. Volgens nieuwe geruchten zou de uitgever werken aan een PS5 remake van Uncharted: Drake’s Fortune, de allereerste game in de reeks.

Met Uncharted introduceerde Naughty Dog een verhalende action-adventure stijl die we tegenwoordig in alle blockbuster singleplayer games van Sony zien. In 2020 overwoog Bend Studio nog om Uncharted 5 te maken, al werd dat idee uiteindelijk geannuleerd.


Het gerucht van de remake is afkomstig van gamejorunalist Nick Baker van de XboxEra podcast. Hij bewees al eerder zijn waarde als insider, want onlangs verklapte hij bijna elke titel die verscheen tijdens de laatste State of Play.

Volgens Baker maakt de remake van Uncharted: Drake’s Fortune deel uit van Sony’s strategie om meer remakes naar PS5 te brengen. Zo zou de uitgever eveneens werken aan een remake van de originele God of War trilogie.

Zonder officiële bevestiging van Sony blijven bovenstaande geruchten slechts een roddel. Al hopen wij snel bevestiging te krijgen. Wat zou jij vinden van een Uncharted: Drake’s Fortune remake?

Een reactie achterlaten