fbpx

Sony verwijdert reclamespot waarin PS5 op zijn kop staat

Schermafbeelding 2021 07 09 om 20.52.29

Dat niet iedereen te spreken is over het ontwerp van de PlayStation 5, horen we al sinds de launch. Toch heeft ook het marketingteam van Sony moeite met het design van de console. Zo was de uitgever genoodzaakt een reclamespotje te verwijderen toen bleek dat de PS5-console in de video eigenlijk ondersteboven stond.

De blunder van Sony is meteen offline gehaald en is helaas niet meer te zien, maar gelukkig zijn er nog bewijzen. Zo wist Reddit-gebruiker u/madhouse5625 er een screenshot van te maken voor het spotje voorgoed verdween.


Een kale man zit gezellig God of War te spelen op zijn PS5 in zijn woonkamer. De horizontaal geplaatste tv staat echter op zijn kop.

PS5

Het is trouwens niet de eerste keer dat (medewerkers van) Sony zich laten vangen door het design van de PlayStation 5. Ook Hermen Hulst, de grote baas van PlayStation Studios, gaf toe dat hij zijn PS5 oorspronkelijk op zijn kop had staan. Blijkbaar zorgt het design van de console voor heel wat verwarring.

Nu goed, veel kan er niet gebeuren als je console op zijn kop staat, al zal het toestel uiteraard geen discs kunnen lezen als je de disc er zo probeert in te schuiven. Heb jij nog geen PS5, maar ga je er wel eentje kopen? Zorg er dan voor dat de disclezer aan de onderkant zit als je hem installeert.

Een reactie achterlaten