fbpx

Sony verwijdert interview met Naughty Dog baas door foutief citaat

Neil

Vorige week postte Sony een interview op zijn website die enkele straffe uitspraken van Naughty Dog baas Neil Druckmann bevatte. Zo vertelt Druckmann dat het nieuwe project het meest indrukwekkende ooit wordt en de mainstream perceptie van videogames zou herdefiniëren. Dat citaat blijkt nu door Sony te zijn gefabriceerd.

De bal ging aan het rollen toen Druckmann op X extra context leverde voor die straffe statement. Hij postte een afbeelding van het échte antwoord dat hij tijdens het interview met Sony gaf. Dat antwoord was een stuk vager en bevatte helemaal niet bovenstaande quote.


Om het interview zo duidelijk mogelijk te houden, had de communicatiedienst van Sony echter Druckmanns antwoord ingekort en aangepast. Waardoor de vage uitleg plots een gespierde uitspraak werd. En dat vond Druckmann niet kunnen.

Na de reactie van Druckmann verwijderde Sony het interview van zijn website en bood verontschuldigingen aan voor de misvattingen die het teweegbracht.

Behoorlijk flater van Sony dus. Wij gaan er echter nog steeds vanuit dat de nieuwste game van Naughty Dog opnieuw een topper wordt.

Een reactie achterlaten