fbpx

Sony toont eerste gameplay van God of War Ragnarok

Sony heeft eindelijk de eerste gameplay van God of War Ragnarok gedropt en die ziet er fantastisch uit. Kratos klieft zich opnieuw een weg door hordes vijanden met zowel de Leviathan Axe als de Blades of Chaos. En natuurlijk staat zoon Atreus hem bij tijdens elke confrontatie.

Dat Ragnarök een spektakel wordt, staat buiten kijf, want zowel de wereld als de personages zien er fantastisch uit. Cool is dat we, in tegenstelling tot de eerste game, alle Nine Realms mogen bezoeken. Zo mag je deze keer afzakken naar Asgard, Vanaheim en Svartalfheim, inclusief nieuwe locaties in de Realms uit de vorige game.


Toch is er ook minder goed nieuws, want Ragnarok wordt de laatste game in de Noorse verhaallijn. Geen trilogie deze keer, wat betekent we alles te zien krijgen tijdens deze game. Al hoeft dat niet te verrassen, want enkele geruchten schatten de speelduur van Ragnarok op maar liefst 40 uur. Genoeg om het Noorse verhaal af te ronden, dus.

‘Wanneer verschijnt de nieuwe telg’, horen we jullie vragen? Dat antwoord zijn we jullie helaas verschuldigd. Van een release window was helemaal geen sprake, dus het zou goed kunnen dat de game pas in 2023 in de rekken ligt.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten