fbpx

Sony toont alle games van 2023 in coole trailer

Dat het een druk jaar wordt voor gamers, staat nu al buiten kijf. Door alle uitstellen in 2022 staat de release-agenda van 2023 eivol. Om je er nog eens aan te herinneren wat er zoal op ons afkomt, heeft Sony alvast een vette overzichtstrailer gedeeld.

In de video hierboven passeren zowel blockbusters als indie games de revue. Denk maar aan Final Fantasy XVI, Assassin’s Creed Mirage, Hogwarts Legacy en Resident Evil 4. Wat indies betreft, legt Sony de nadruk op het kleurrijke Tchia, Season en meer.


Opvallend: een groot deel van de getoonde games komt enkel naar PS5. Games zoals Marvel’s Spider-Man 2, Star Wars Jedi: Survivor, Forspoken, Final Fantasy XVI, Dead Space, Suicide Squad en de Horizon: Forbidden West-DLC verschijnen niet langer op PS4.

Houd er trouwens rekening mee dat deze video enkel PlayStation-games bevat. Als we de releases voor Nintendo Switch en Xbox Series erbij nemen, mogen we nog kleppers als The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (mei), Redfall en Bethesda’s langverwachte ruimtegame Starfield verwachten.

Merk op dat titels als Atomic Heart en Diablo IV niet eens vermeld worden. En dan zijn er mogelijk nog onaangekondigde games voor dit najaar in de maak.

Een prachtig jaar, dus.

Een reactie achterlaten