fbpx

Sony studio hint naar onthulling God of War 2 op PS5 showcase

Guerrilla Games maakte al duidelijk dat ze wat te te tonen hebben tijdens de PlayStation 5 presentatie morgen, maar nu komt daar ook Sony Santa Monica bij. Jawel, de studio achter God of War. Betekent het dat we morgenavond God of War 2 te zien krijgen? Die kans is bijzonder groot.

Het is Jeet Shroff, de gameplay director van God of War, die het bericht van de PS5 showcase deelde op Twitter. Inclusief opvallend bijschrift.


Sony Santa Monica heeft dus wel degelijk wat om te laten zien. Niet verrassend, aangezien de studio de afgelopen maanden al verscheidene vacatures online gooide waarin de ontwikkelaar zocht naar werknemers met ervaring in next-gen hardware. Ook ging Cory Barlog, regisseur van God of War, al in op mogelijke verhaalelementen voor God of War 2 tijdens interviews.

Santa Monica Studios kan naast God of War 2 ook aan een ander PS5 project werken, maar gezien de scope van God of War achten we die kans echter klein. Dat God of War 2 geen launchtitel wordt staat zo goed als vast. De sequel op de klepper uit 2018 wordt niet eerder dan eind 2021 verwacht.

Afspraak morgen 11 juni om 22u voor de PlayStation 5 showcase.

Een reactie achterlaten