fbpx

Sony lanceert Horizon Forbidden West merchandise collectie

Horizon

Dat Guerrilla Games met Horizon meer dan alleen het virtuele landschap wil veroveren, mag duidelijk zijn. De ontwikkelaar lanceert namelijk Horizon Raw Materials, een nieuw merchandise merk, waar tal van Horizon-geïnspireerde goodies onder vallen. En daarbij hoort een kledinglijn, comics en boardgames.

Voor de kledingstukken slaat Guerrilla de handen in elkaar met Insert Coin. Toegegeven, die line-up ziet er cool uit. Zo is er een zomerjas, een beanie en zelfs een t-shirt. Allemaal geïnspireerd door Horizon. Pre-orderen kan hier.


Horizon Jacket

Horizon beanie

Horizon shirt

Daarnaast is er natuurlijk het Horizon: Zero Dawn board game, dat al live ging op Kickstarter. Het spel haalde zowat alle doelen op slechts twee uur. Wie de kickstarter gemist heeft, kan de game hier bestellen. Toegegeven, 315 euro voor een boardgame is niet goedkoop, maar je krijgt er wel ineens alle uitbreidingen en zelfs alle op maat gemaakte spelfiguren bij.

Horizon Board game

Verder behoren ook de Horizon Comics tot de collectie. In de strips volgen we de Carja Hunter Talanah na de gebeurtenissen uit Zero Dawn. Pre-orderen is mogelijk via Archonia.be. Het eerste volume krijgt zelfs vier covers door verschillende artiesten.

first look hzd 1 artwork

Ten slotte is er een re-release van de soundtrack van Horizon Zero Dawn. Zowel digitaal als op vinyl. Die kan je hier pre-orderen, dus wees er snel bij.

horizon soundtrack

Een reactie achterlaten