fbpx

Sony slaat Gamescom 2024 opnieuw over

Gamescom

Tickets voor Gamescom 2024 al gekocht? Dan hou je er best rekening dat je er niet de nieuwste first party PS5-games kan spelen. Sony heeft bekendgemaakt dat het ook dit jaar Gamescom niet zal bijwonen. Dat is voor de uitgever het vijfde jaar op rij.

Aan de slag gaan met de nieuwe Astro Bot of LEGO Horizon Adventures zit er niet in. Een reden voor de afwezigheid werd niet gegeven. De uitgever maakte simpelweg bekend dat hij niet aanwezig is op de beurs.


De laatste keer dat Sony op Gamescom stond, was in 2019. Het jaar daarna werd de wereld getroffen door Covid-19 en sindsdien was Sony niet meer te bekennen op de beursvloer. Toch betekent Sony’s afwezigheid niet per se dat we geen nieuwtjes van de uitgever meer zullen ontvangen.

Wanneer Gamescom 2024 van start gaat, organiseert Geoff Keighley de Opening Night Live die verbonden is aan de beurs. Wij hopen alvast dat die show iets lijviger is qua aankondigingen, want Summer Game Fest mocht toch net iets meer zijn.

Naast Sony zal ook Nintendo trouwens niet aanwezig op Gamescom 2024. Twee grote consolemakers die we moeten missen. Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten