fbpx

Sony registreert patent voor ‘onbekende hardware’

Dat Sony momenteel druk in de weer is met de ontwikkeling van de PlayStation 5 is al een tijdje bekend. Maar hoe de console er zal uitzien, dat is nog giswerk. Sony registreerde recent een patent aan voor een ‘unknown electronical device’. En dat kan wel eens een dev kit voor de PlayStation 5 zijn. Dev kits zijn consoles die worden opgestuurd naar ontwikkelaars om ze te helpen bij de ontwikkeling van PS5-games. En misschien ziet de PS5 er dan gelijkaardig uit?

Het patent werd voor het eerste gespot door de Nederlandse website Let’s Go Digital. En hoewel het niet helemaal duidelijk is of dit effectief een dev kit voor de PlayStation 5 is, gaan veel gamers ervan uit van wel. Het document deed ook al de ronde via Twitter.


Het apparaat lijkt in ieder geval sterk op een console. Let vooral op het veelvoud aan aansluitingen en de V-vormige koelings-uitlaat. Dat die ventilatie-opening een V-vorm heeft is misschien niet toevallig. De officiële schrijfwijze van de next-gen PlayStation kan nog steeds onthuld worden als PlayStation V, dus met Romeinse cijfers.

Uiteraard blijft het giswerk, dus neem dit bericht nog met een korrel zout. Als we meer horen, kom je het hier zo meteen te weten!

REACTIES (2)

  1. Damadtree

    Hopelijk doet hij het ook beter op vlak van ventilatie want al mijn PS4’s waren praktisch al na een week gebruik zo luid als een vliegtuig. Ben wel een roker maar in vergelijking is mijn WiiU of Switch altijd muisstil geweest, maar die gebruik ik dan wel veel minder dan de PS4…

  2. Fatalexperiment

    Mss een nieuwe soort vr bril. Lijkt een beetje op een viewmaster.

Een reactie achterlaten