fbpx

Sony komt deze donderdag met een nieuwe State of Play

Sony heeft aangekondigd dat het op 6 augustus een nieuwe State of Play uitzendt. De nieuwste episode zal 40 minuten duren en de nadruk leggen op games van third-party ontwikkelaars. Geen PlayStation exclusives of groot PS5 nieuws dus, maar misschien wel de nieuwe Call of Duty.

Deze donderdag kan je om 22u de aflevering bekijken via Twitch en YouTube. Volgens Sony krijgen we nieuwe games te zien voor de PlayStation 4 en PlayStation VR, maar ook nieuwe gameplay van bestaande games zoals Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Daarnaast zou de State of Play dieper ingaan op een handvol titels die we al te zien kregen tijdens de PlayStation 5 showcase. Verwacht echter geen gigantische nieuwe aankondigingen voor PlayStation 5, want het gaat enkel om updates over bekende titels.

Wij gaan ervan uit dat we eindelijk Call of Duty: Black Ops Cold War te zien krijgen. Gewoonlijk maakt een nieuwe Call of Duty zijn debuut op E3 begin juni, maar gezien de omstandigheden was dat niet mogelijk. Activision is bemachelijk stil over de nieuwste telg, hoewel die over enkele maanden in de rekken moet liggen.

Wij zetten dus ons geld in op een Call of Duty 2020 reveal. Wat denken jullie? Of nog beter: wat hopen jullie te zien?

Een reactie achterlaten