fbpx

Sony kondigt PlayStation Experience aan voor december

De PlayStation Meeting ligt nog maar net achter ons of Sony Amerika is alweer daar met een evenement. Kruis alvast 3 en 4 december aan in je agenda, want dat weekend organiseert Sony een PlayStation Experience in het Anaheim Convention Center in California.

Het nieuws raakte bekend toen een registratiewebsite voor het evenement online ging. Wat er juist staat te gebeuren is ook voor ons een raadsel, maar wat dacht je van een aankondiging van The Last of Us 2? Of die langverwachte prequel of sequel van Red Dead Redemption? Misschien zelfs wel een paar verrassingen?


Vorig jaar werden Paragon en Ace Combat 7 aangekondigd tijdens de PlayStation Experience, met daarnaast nieuwe trailers voor Final Fantasy VII Remake en Uncharted 4. Ook dit jaar staan er dus ongetwijfeld wat aankondigingen op de planning.

Wat het ook moge zijn, we houden je op de hoogte.

REACTIES (1)

  1. Stijn Nachtergaele

    Misschien toch vermelden dat Ni No Kuni 2 de grootste aankondiging was van PlayStation experience vorig jaar :). En temper vooral de verwachtingen mensen. PlayStation experience is voor de fans en de grote onthullingen ga je hier niet krijgen. Dus TLOU 2… I wish :p! Red Dead sequel, die zit er nu wel al heel lang aan te komen, dus maybe…

Een reactie achterlaten